ASOLO PROSECCO SUPERIORE DOCG. Dry Millesmato.

Mousserende vin med en bleg strågul farve med vedvarende og livlig perlage.
Smagen er harmonisk, frisk og elegant blød; næsen er fin og elegant med strejf af pære, citrus og tropisk frugt. Fremragende ledsaget af rå fiskeretter, perfekt til dessert og som apetitif.
"Prosecco Millesimato blev skabt til at tilbyde den højeste kvalitet gennem et
omhyggeligt udvalg af de mest modne og de mest gyldne drueklaser."

Fra de bedste Glera druer kommer en bleg strågul mousserende vin med en fin og vedvarende perlage og et cremet skum.
Elegant og harmonisk vin med blomsternoter af akacieblomster og frugtagtige noter af hvid fersken og æble.

AGRONOMISKE KARAKTERISTIKA Druesorter
100 % Glera
Produktionsområde Monfumo Kommune, Treviso Gennemsnitlig højde af
vinmarker 200 meter over havets overflade Udbytte
pr . af mineraler og organisk stof Høstmanual , i kasser, med udvalg af klaserne Høstperiode 2. og 3. uge i september

ENOLOGISKE EGENSKABER
Vinificering I hvid, ved kontrolleret temperatur med blød presning .
Gæring I rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur
Lagring I ståltanke i mindst 4 måneder
Anden gæring Martinotti-Charmat metode i stålautoklaver i 40 dage

ORGANOLEPTISKA KARAKTERISTIKA
Farve Bleg strågul
Duft Minder om æble, gul fersken, tropisk frugt, med
blomsternoter akacie
Smag Frisk, harmonisk og vedholdende på ganen
Perlage Finkornet og vedvarende
Cremet skum
Alkohol 11,5% sukker g/g
Sukkerrester lt23 g/g.

SMAG
Konservering I mørke på et køligt og tørt sted med en ideel temperatur på 15 °
Serveringstemperatur Serveres køligt ved 6 ° C
Forbrugsperiode Det udtrykker sine maksimale egenskaber efter to måneder
fra aftapning .
Anbefalede parringer Fremragende til forretter, rå fiskeretter og desserter
Nyhed
Producent: Tenuta Amadio
115,00 DKK
ASOLO PROSECCO SUPERIORE DOCG. Dry Millesmato.
Langebjerggård Frugtplantage . Langebjergvej 50 . Haraldsted . Ringsted