Mousserende vin med en bleg strågul farve med vedvarende og livlig perlage. Smagen er harmonisk, frisk og elegant blød; næsen er fin og elegant med strejf af pære, citrus og tropisk frugt. Fremragende ledsaget af rå fiskeretter, perfekt til dessert og som apetitif.
"Prosecco Millesimato blev skabt til at tilbyde den højeste kvalitet gennem et omhyggeligt udvalg af de mest modne og de mest gyldne drueklaser."
Fra de bedste Glera druer kommer en bleg strågul mousserende vin med en fin og vedvarende perlage og et cremet skum. Elegant og harmonisk vin med blomsternoter af akacieblomster og frugtagtige noter af hvid fersken og æble.
AGRONOMISKE KARAKTERISTIKA Druesorter 100 % Glera Produktionsområde Monfumo Kommune, Treviso Gennemsnitlig højde af vinmarker 200 meter over havets overflade Udbytte pr . af mineraler og organisk stof Høstmanual , i kasser, med udvalg af klaserne Høstperiode 2. og 3. uge i september
ENOLOGISKE EGENSKABER Vinificering I hvid, ved kontrolleret temperatur med blød presning . Gæring I rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur Lagring I ståltanke i mindst 4 måneder Anden gæring Martinotti-Charmat metode i stålautoklaver i 40 dage
ORGANOLEPTISKA KARAKTERISTIKA Farve Bleg strågul Duft Minder om æble, gul fersken, tropisk frugt, med blomsternoter akacie Smag Frisk, harmonisk og vedholdende på ganen Perlage Finkornet og vedvarende Cremet skum Alkohol 11,5% sukker g/g Sukkerrester lt23 g/g.
SMAG Konservering I mørke på et køligt og tørt sted med en ideel temperatur på 15 ° Serveringstemperatur Serveres køligt ved 6 ° C Forbrugsperiode Det udtrykker sine maksimale egenskaber efter to måneder fra aftapning . Anbefalede parringer Fremragende til forretter, rå fiskeretter og desserter