Mousserende vin med en bleg strågul farve med vedvarende og livlig perlage. Salt smag og frisk syre med sanselige noter af pære, citrus og tropisk frugt.
Mousserende vin med en bleg strågul farve med vedvarende og livlig perlage. Salt smag og frisk syre med sanselige noter af pære, citrus og tropisk frugt.
AGRONOMISKE EGENSKABER
Drue: Glera
Produktionsområde: Monfumo Kommune , Treviso
Gennemsnitlig højde af vinmarker 200 meter over havets overflade
Høstperiode 3. og 4. uge i september
ENOLOGISKE EGENSKABER Vinificering I hvid, ved kontrolleret temperatur med blød presning i fravær af luft. Gæring I rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur Mousserende Martinotti-Charmat metode i stålautoklaver
Anden gæring 40 dage
ORGANOLEPTISKE EGENSKABER Farve Strågul med grønlige reflekser Duft Hints af æble, eksotisk frugt og citrus Smag Frisk og afbalanceret med endelige citrusnoter Perlage Finkornet og vedvarende Alkohol 11,5% vol Sukkerrester 8 g / lt
SMAG Konservering I mørke på et køligt og tørt sted med en ideel temperatur på 15° Serveringstemperatur Serveres køligt ved 6-8° Forbrugsperiode Det udtrykker sine maksimale egenskaber to måneder efter aftapning Matchende vin til alle måltider. Fremragende til skaldyr og skaldyr.