ASOLO PROSECCO SUPERIORE DOCG. Extra Brut era Grande.
Mousserende vin fremstillet af druerne fra vores gamle Monfumo vinstokke. Vin med en bleg strågul farve med grønne reflekser og en elegant og vedvarende perlage. På ganen er den frisk, krydret og cremet. Næsen er harmonisk og elegant med antydninger af gult æble, pære og en delikat mineralsk note. Fremragende ledsaget af fiskeretter.
Mousserende vin fremstillet af druerne fra vores gamle Monfumo vinstokke. Vin med en bleg strågul farve med grønne reflekser og en elegant og vedvarende perlage. På ganen er den frisk, krydret og cremet. Næsen er harmonisk og elegant med antydninger af gult æble, pære og en delikat mineralsk note. Fremragende ledsaget af fiskeretter.
AGRONOMISKE KARAKTERISTIKA
Druesorter 100 % Glera fra gamle vinstokke Produktionsområde Loc. Castelli di Monfumo , Treviso Gennemsnitlig højde af vinmarker 200 meter over havets overflade Drue rig på mineraler og organisk materiale
Høstmanual med udvalg af klaser
Høstperiode Sidste ti dage i september
ENOLOGISKE EGENSKABER Vinificering I hvid, ved kontrolleret temperatur med blød presning i fravær af luft. Gæring I rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur Lagring i ståltanke i mindst 4 måneder Mousserende proces Martinotti-Charmat metode i autoklave i ca. 50 dage, med hvile på gærene
ORGANOLEPTISKE EGENSKABER Farve Bleg strågul Duft Minder om æble, gul fersken, tropisk frugt, med blomsternoter akacie Smag Frisk og mineralsk, med god saftighed Perlage Finkornet og vedvarende Alkohol 11,5 % alkohol Sukkerrester 3 g/lt
SMAG Konservering I mørke på et køligt og tørt sted med en ideel temperatur på 15 ° Serveringstemperatur Serveres køligt ved 6-8 ° Forbrugsperiode Det udtrykker sine maksimale egenskaber efter to måneder fra aftapning Parring Fremragende til forretter, rå fiskeretter