Mousserende vin med en intens pink farve, med en fin og vedvarende perlage. Elegant i aromaerne, frugtagtig af kirsebær, hindbær og ribs, blomster af rose og viol. Frisk og afbalanceret smag med god syre.
Mousserende vin med en intens pink farve, med en fin og vedvarende perlage. Elegant i aromaerne, frugtagtig af kirsebær, hindbær og ribs, blomster af rose og viol. Frisk og afbalanceret smag med god syre.
AGRONOMISKE KARAKTERISTIKA Drue Pinot Nero Produktionsområde Monfumo kommune , Treviso Gennemsnitlig højde af vinmarker 200 meter over havets overflade Udbytte pr . med udvælgelse af klaserne Høstperiode Sidste ti dage i august
ENOLOGISKE EGENSKABER Vinificering I hvid med blød presning og efterfølgende maceration af skindene Gæring I rustfri ståltanke ved kontrolleret temperatur Anden gæring Martinotti -Charmat metode i stålautoklaver i 40 dage Forfining I flaske i mindst tre måneder
ORGANOLEPTISKE EGENSKABER Farve Kirsebærrosa (kirsebærfarve) Bouquet Frisk og frugtig bouquet, med florale hints af rose og viol Smag Intens og harmonisk, med god syre Perlage Finkornet og vedvarende Alkohol 11% vol. Total syre 5,6 gr / lt grid / lt
SMAG Konservering I mørket på et køligt og tørt sted med en ideel temperatur på 15° Serveringstemperatur Serveres køligt ved 12° -14° Kombinationen er fremragende kombineret med fiskeretter, middelhavsforretter og til sidst passer den udsøgt til frisk kød og ost.