Chantegut

 
 
De første vinstokke på domænet i AOP Vacqueyras blev plantet af Pierre Marseilles fader Rémy Marseille i 1959 på 10 ha tilhørende faderen. Han tilføjede senere 11 ha. AOP Vacquyeras.
Da Rémy Marseille døde ved en ulykke, overtog den netop pharmaceut uddannede Pierre Marseille domænet i 1981.
Han har siden købt et andet domæne Domaine de la Vervine på 25 ha. i IGP-område plantet med Merlot, Cinsault, Mourvèdre, Cabernet Sauvignon , Caladoc, Marselan og Alicante for rød- og rosé-vine, og Viognier, Chardonnay, Sauvignon og Muscat à petits for hvidvine.
Domænet dækker i dag i alt 58 ha, hvoraf Pierre fars 21 ha. Vacqueyras er grundlag for de mest interessante vine fra ejendommen.
4 hektar af Vacqueyras vinmarker købt af Rémy Marseille var beliggende ved Chateau de Tourreau. Hovedbygningen af ​​dette sted var ikke en del af købet, men ved slottet var en høj bygning, der tidligere brugtes til fremstilling af silke fra silkeormskokoner, en bygning, der på fransk hedder Magnaneraie I denne bygning lavede Pierre Marseille sine første vine. Herfra navnet på hans firma "EARL de Tourreau" og navnene på hans bedste cuvéer af Vacqueyras.
 
Langebjerggaardvin importerer 2 forskellige vine fra Domaine Chantegut.
Kig ind i Gårdbutikken og hør mere om vinene.
 
  
Langebjerggård Frugtplantage . Langebjergvej 50 . Haraldsted . Ringsted