Maison S. Delafont, Limoux

"Fra vores permakultur-administrerede pakker fremhæves denne serie fuld af overflod og karakter af 100 % ældning i vores S.Delafont Barrels-tønder i rustfrit stål ." 
 
 
LIBRE COURS
"På vejen til Sydfrankrigs smukkeste terroir lader jeg min fantasi og inspiration få frit løb for at skabe en subtil, gourmand og original række."
 
 
BIODIVERSITET

Biodiversitet er det levende stof på vores planet. Den dækker alle naturlige miljøer og livsformer (planter, dyr, svampe, bakterier osv.) og deres interaktioner.
Ved at respektere biodiversiteten udvikler vores vinstokke sig i afbalancerede og modstandsdygtige økosystemer . Dette giver os mulighed for at kæmpe naturligt og effektivt mod sygdomme, tørke, frost, erosion...
 
 
GRÆSER…
Vi arbejder ikke længere på markerne og lader græsset gro indtil begyndelsen af ​​juli. Bælgplanterne vokser og optager kvælstof naturligt .
Græsset lufter jorden og bringer organisk materiale, når det knuses. Dette giver også mulighed for bedre opbevaring af regnvand.
 
 
TRÆER OG BUSKE...
Vi har også fremmet den naturlige vækst af træer og buske og har plantet træer og middelhavsplanter omkring vores vinstokke.
 
JORDLIV...
Denne teknik fremmer et økosystem rigt på bakterier, svampe og mykorrhiza . Bakterierne vil mineralisere det nitrogen, som bælgplanterne fanger. Svampene vil undgå meldugs hegemoni og vil med mykorrhizaerne nedbryde det organiske stof og forbedre jorden.
 
 
VORES vinstokke

“ Vi er inspireret af permakultur og de økosystemer, der findes i naturlige miljøer som garrigue og i garrigue og Cevennes-skovene .
Vores hovedmål er at skabe et miljø rigt på biodiversitet , modstandsdygtigt og afbalanceret, inden for hvilket vores vinstokke udvikler sig."
Langebjerggård Frugtplantage . Langebjergvej 50 . Haraldsted . Ringsted