Vi laver vores vine i Monfumo, i hjertet af Asolo-bakkerne. Vores ejendom er opdelt i tre separate vinmarker: Vigneto del Biss, Vigneto del Longon og Vigneto Era Grande, deres specificitet gør det muligt at dyrke druer med forskellig smag og egenskaber. Disse blander sig smukt for at give Tenuta Amadio vine den aroma og smag, der gør dem til unikke produkter af deres art.
Vi ejer i alt 20 hektar jord, hvoraf 12 er dyrket med vinmarker.
Vi bruger bæredygtigt landbrug i vores vinmarker, fordi vi mener, det er vigtigt at bevare vores terræn for at give det videre til de næste generationer i samme frugtbare tilstand, som vi arvede det.
Vores druers fortræffelighed bibeholdes under processer i vingården, hvor vi næsten udelukkende bruger druer fra vores egen ejendom. Høsten foregår på gammeldags måde, i hånden i små kasser, hvorefter druerne straks køres til vingården ved hjælp af en lille stållastbil og bearbejdes, mens de stadig er friske.
Vores vingård ligger blandt disse bakker, gravet ud af klippen og i perfekt harmoni med landskabet. Omhyggeligt bygget for at sikre, at det passer ind i omgivelserne, er det smukt camoufleret, næsten manisk opmærksomhed, der er blevet rettet mod brugen af naturlige, lokale materialer såsom træ og sten. Den ligger i læ af en hængende have og er omgivet af en række vinstokke.
Inde i vingården forvandles druerne til vin ved hjælp af de mest moderne teknikker ved en konstant kontrolleret temperatur. Vi sørger for ikke at ændre produktet, men for at forbedre smagen og aromaerne, der er typiske for vores territorium.
Af alle Tenuta Amadio-vinene er vores topprodukt Asolo DOCG Prosecco Superiore, resultatet af en strengt kontrolleret produktionskæde med banebrydende teknologi og fuldstændig manuel behandling af druerne.
Se her hvor point Amadio får hos Falstaff
OSTEMARKED VED TENUTA AMDADIO
ASOLO