Naturen gør vores vine unikke
Château Saint Jacques d'Albas har en behagelig beliggenhed i Minervois, en indtagende region i det sydlige Languedoc, beliggende mellem Montagne Noire og Canal du Midi, og har mange aktiver til at producere vine af høj kvalitet.
Mere end 60 hektar skov og krat, der respekterer regionens fauna, samt et kapel fra det 11. århundrede beskytter vores 26 hektar økologiske vinstokke. Godsets filosofi er at producere i rimelige mængder og bruge metoder, der respekterer miljøet.
Moderne kunst og teknikker
At producere vin er en kunst, der forfines over tid, og vi arbejder konstant på det for at forbedre vores tilgang.
Vindyrkning sker efter Cousinié-metoden, som naturligt styrker vinstokkens immunsystem. Jord- og bladanalyse bestemmer brugen af naturlig gødning og mineraler for at afhjælpe eventuelle mangler i jorden. Konsolideringen af jordens kvalitet, beskæringen af vinstokkene og vindyrkningen er styret af vores ønske om at begrænse mængden af produceret vin, og indgrebene før høst, for at lade frugten udtrykke sig fuldt ud.
Vinificeringen giver anledning til meget kontrollerede indgreb og drager fordel af den præcise termoregulering af de rustfri stålkar. For vine, der er lagret på egetræsfade, leder vi efter den bedste balance mellem de træagtige noter og kraften i frugtaromaerne.
Gå til siden med vin på Langebjerggaardvin,
tryk her